keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Meikkauksen Alkeet

Moikka kaikille pitkästä aikaa!
Tiedän, etten enään tänne juurikaan kirjoittele, mutta ajattelin nyt kuitenkin jakaa mun uuden "sarjan" mitä aloin tekemään Youtuben puoella. Kyseessä on siis Meikkauksen alkeet. Totesin että lähes kaikki videot joita sieltä löytyy on suunnattu ihmisille, jotka tietäisivät meikkaamisesta jo enemmän. Siksipä päätin tehdä muutaman videon joissa käydään läpi ihan perus asiat. Olen kaksi jo ehtinyt julkaista Youtuben puolella, joten tässä nyt molemmat kerralla. 
Toivottavasti pidätte ♡
wstgesdf

8 kommenttia:

 1. vaikutat tietäväsi tosi paljon kaikesta :) minkä merkkisiä tuotteita suosittelet/ itse käytät esim. tummille silmille yms. ja mistä yleensä tilaat nämä kaikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en voi millään suositella vain yhtä merkkiä koska käytän muutamaa todella monelta ja vaikka minulle joku sopisi, ei se välttämättä sinulle sovi. yleensä ostan ihan suomesta meikkini mutta myös netistä välillä. tää oli nyt niin ympäripyöreä vastaus että ihan luottomerkkejä ovat kuitenkin esim. lumene ja mac.

   Poista
 2. Mistä ostat makeup geek luomivärit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilaan jenkeistä makeup geekin omilta sivuilta:)

   Poista
 3. Käytkö jotain meikkikoulua tai sellasta? Jos käyt niin mitä? Oisin tosi kiinnostunu kouluttautumisesta meikkaajaks/maskeeraajaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en käy mutta ens vuoden puolella olis tarkotus alottaa:) ja meinaan mennä koulutuscenterille makeup artist academyyn tampereelle:)

   Poista
 4. Mistä ostat sun vaatteet? Sul on ihan sika kivoja vaatteita, esim mistä toi toises videos oleva sininen paita on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) ostan sieltä sun täältä ja tuo on lontoosta primarkista

   Poista