tiistai 15. heinäkuuta 2014

Arkimeikki


multa on muutamaan otteeseen pyydetty videota mun ihan perus meikistä, joten päätin sen toteuttaa. toivottavasti pidätte ja edelleen saa kertoa minkä tyylisiä videoita haluaisitte nähdä!


wstgesdf

8 kommenttia:

 1. Oot ihana:-) Sun videoita on aina tosi kiva kattoo, vaikken ite meikkaakaan mitenkää kovin erikoisesti! Pienii vinkkei saa kuitenkin aina sillon tällön näistä!

  Tee joskus sellanen video, missä meikkaat "väärällä kädellä" eli että jos oot oikeekätinen, ni meikkaat vasemmalla tai toisinpäin:-D Tai sit video, jossa teet sellasen meikin, jota et oikeesti käyttäis ikinä! Hihi siinä ideoita:-)

  VastaaPoista
 2. Hei kun tilasit tuolta sigmalta, niin miten maksu hoitu? Mietin lähinnä tota Visalla maksamista.. :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itselläni on myös visa ja ihan sillä maksoin:) eli sinne pitää syöttää kortin tiedot ja sitten kirjautua nettitunnuksilla:)

   Poista
 3. Kuinka kauan toimituksessa siis noin meni ja miten maksu hoitui? Minun ei tarvinnut maksaa siis mitään itse ostosta tehtäessä ..? :0

  VastaaPoista
 4. valitsit varmaan jonkun eri lasku tavan kun millä mä maksoin:) oiskohan menny reilu viikko

  VastaaPoista
 5. Katsoin Au pair sarjaa ja sit kun näin sun videon You tubessa niin olin aivan innoissani.Sä olit mun lemppari siinä sarjassa.:) Oot tosi kaunis ja ihana. Vaikutat mukavalta sekä fiksulta.Sun videoita on tosi kiva katsoa ja saan niistä jatkuvasti uusia meikkivinkkejä!Kysymyksiä:
  Mitä tälle hetkellä teet? (Opiskeletko, oletko töissä)
  Voiko sun poikaystävä tulla joskus videolle?
  Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) ja ihanaa että tykkäät! noihin sun kysymyksiin saat kaikkiin vastauksen ihan muutaman päivän päästä Youtuben puolella kun julkaisen kysymys ja vastaus videon

   Poista