lauantai 1. helmikuuta 2014

Seeeexy Loveeeer

tässä olis sitten nyt se toinen ystävänpäivä tyyli. tämä on mun henkilökohtainen lemppari näistä. tää tuo mun mielestä niin hyvän ja itsevarman olon. mitä te tykkäätte? 


9 kommenttia:

 1. Iiiiiihana lookki! Kiitti kiharrusvinkistä, yritän aina keksii uusia tapoja miten tehä isot kiharat kun en oo ikinä ehkä ihan täysin tyytyväinen niihin, mut täytyy tota kokeilla pikapuoliin... Voisikko yrittää muistaa mainita kaikki tuotteet mitä käytät ees ohimennen, tai lähinnä nyt ainakin toi huultenrajauskynä kiinnostaa kun en tosta lennosta keksiny minkä merkkinen se on?:) innolla ootan kolmatta videoo!

  VastaaPoista
 2. ihanaa että tykkäsit ja toivottavasti toi tapa sit toimis sulle!:) ja se huultenrajauskynä on amaterdamista ymmärtääkseni paikallisesta tavaratalosta nimeltä hema!

  VastaaPoista
 3. upee meikki ja noi hiukset sopii tohon täydellisesti! :) oot kaunis

  VastaaPoista
 4. katoin tän videon ja ihastuin suhun heti! :D sua on kiva jäädä seurailemaan, mitäs sä seuraavaks keksit! ja hyviä vinkkejä muutenkin. onnistuuko noi kiharat myös suoristusraudalla?

  withsissi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että tykkäsit!:) suoristusraudalla tulee pienemmät ja tiukemmat niin ei niistä ihan samanlaisia tuu!

   Poista
 5. niin no eihän siitä mitään tullutkaan :D mulla on semmoinen kiharrinpuikko joka on ihan perCstä ja joka saa mun hiukset harottaa jokaseen ilmansuuntaan... pakko ostaa ton näköinen, MÄ HALUUN TOMMOSET LAINEET NYT HETI!

  VastaaPoista
 6. ja hei viel kysymys: mistä toi sun kiharrin on siis ostettu?

  VastaaPoista