maanantai 20. tammikuuta 2014

you'll need your confidence for this darling

iiiiks hirveen kauan sitten postaillu taas viikeks! kääk! tää mun piti itseasiassa postata jo viikko sitten mutta unhodin ihan täysin laittaa sen tänne puolelle. videota tosiaan taas luvassa, kuten varmaan jo huomasitte. tästä tuli taas vähän turhan pitkä, mutta asiaa oli niin paljon, enkä osannut enää karsia yhtään enempää. jotkut pitää mua varmaan ihan hulluna kun jaksan höpöttää jostain niin turhasta kun huulipunasta lähes 20 minuuttia, mutta minä kun vaan olen niin hurahtanut kosmetiikkaan ja etenkin huulipuniin. toivottavasti edes yksi teistä löytää tästä videosta jotain auttavaa tietoa! sormet ristiin.

alatunnus

4 kommenttia:

 1. Mites sitten, jos pussailet poikaystäväsi kanssa? Se on mulla toistaseks estänyt punien käyttöä esimerkiksi baari-iltoina :)

  VastaaPoista
 2. huulipuna soitkeutuu ihan ehdottomasti ja vaan pikku pusussakin tuloksena se että kyseisen poitsun huulet on sit myös saaneet hieman väriä!:D toi rajauskynä on ehdottomasti oikee valinta jos haluaa ylipäätänsä minkä tahansa väriset huulet jos tietää että pusuja on tulossa vaihdeltua! en siltikään suosittele mitään mustekala meininkiä jos haluaa huulien pysyvän siistinä!:)

  VastaaPoista
 3. Wau! Kiitos! Sain tästä niin monta hyvää vinkkiä huulimeikin tekoon, että pakko mennä heti ostamaan pari uutta punaa hah :D Tee ihmeessä lisää näitä meikkivideoita jos vaan aikaa ja innostusta löytyy, oot hyvä puhumaan ja tunnut tietävän paljon meikeistä! Kaiken lisäks oot ihan superkaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua iiks ihanaa kiitos!:)) ihanaa että joku saa jotain hyötyä!:) ja innostusta ja kyllä löytyy ja lisää on suunitteilla!:)

   Poista