lauantai 21. syyskuuta 2013

sometimes darling, you just have to fake it.

eka viikko on kohta takana ja nyt on aikamoinen koti-ikävä. tiesin että pari ekaa viikkoo tulee oleen rankat ja luulin olleeni varautunu siihen, mutta en kai sitten ollutkaan. täällä oon vasta tajunnut mitä oikeesti tarkotetaan sillä, että ei tajua kuinka paljon joku merkkaa ennenkun sen menettää. mitäänhän ei ole menetetty, tää on vaan väliaikasta, mutta silti tän aikaa kun oon täällä niin multa puuttuu se yks asia mitä oon nyt tajunnut eniten haluavani.

yritinkin sitten piristää itseäni sillä yhdellä asialla mikä aina mua auttaa, nimittäis shoppailulla. nyt on jo niin myöhä, etten oikeasti kaupoille voinut lähteä, joten tyydyin suunnitteluun. tässä onkin sitten mun must havet tälle syksylle ja talvelle.


 


kävin heti ensimmäisenä päivänä täällä river islandissa ja apua! siellä on aivan ihania takkeja jossa on vieläpä karvaaa! oon niin rakastunut. sieltä tarttuu aivan varmasti joku vielä mukaan. myös ihan koko turkistakki olis ihana ja vielä enemmän kuolisin jos löytäisin jostain ihanan ison turkkikauluksen ja vielä harmaana! mustakin kyllä kelpaisi mainiosti. pipot on kanssa yks juttu mitä haluan, varsinkin jonkun kivan neon värisen. myös perus hipster pipo tekstillä olis erittäin kiva. oon jo hitto varmaan kaks vuotta ettiny ittelleni ihania armeija buutseja muuta ei niin ei. mistään en oo kivoja löytänyt.. jos tänä vuonna nappais? myös jos täydelliset saappaat löytyis olis ihanaa! hopeekello on edelleen listalle. toivon että camden marketilta löytyis joku kiva tähän hätään. yks ehdoton on ison ja näyttävät korvikset talveks! kun haluun näyttää vähän hienommalta kylmällä säällä on korvikset ainoat mitkä näkyy joten ne voikin sitten olla isommat ja näyttävämmät.vähän  paksummat sukkikset on myös yks hankita mikä pitää tehdä. täällä kun ei vielä ihan niin kylmä ole niin voi shortseja ja hameita niitten kanssa käyttää. tummanhunainen huulipuna olisi ihana, omani meinaan jätin munapää kotiin -.- se oli vielä niin täydellinen talvelle... myös ihan perus valkonen neule täytyy nyt vihdoin löytää. uskokaa tai älkää en sellaista ikinä ole omistanut! joo o tiedän.. mutta haluun sellasen, missä on pieni kaula-aukko ja ne tuppaa olemaan aikas isoja.. tuollainen lierihattu olisi kannsa ihana mutta oon niitten suhteen liian tarkka, sen pitää olla just oikeenlainen. kirpparilta löysin joskus täydellisen mutta sen jälkeen kun hinnaksi paljastui 40€ se jäi sinne


alatunnus

2 kommenttia:

  1. hahah, kuvassa olevat sukkahousut on "mama tights" XD

    VastaaPoista
  2. joo huomasin itekkin:D:D mutta sit ajattelin et eiköhän kaikki tajuu mitä meinaan:D

    VastaaPoista