keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Between two evils, I always pick the one I never tried before.

IMG_6726

IMG_6723

mun iho on taas näin talven tullessa ihan järkyttävän kuiva, joten ei toi meikkisivellin mikään maailman paras vaihtoehto. tän takia kävinkin ostamassa meikkisieniä ja nappasin siitä vierestä sitten pari uutta... öh pehmustetta ? muovia ? mitään hajua miksi noita sanotaan ripsientaivuttimeen. toivon todellakin että noi on sopivan muotosia siihen. edelliset mitä ostin oli meinaan liian paksuja ja no.. ei siitä hyvää seurannut. ainakin noi tuntui tarpeeksi kovilta, että se sentään on hyvä merkki.

silmä osui sitten myös noihin hiusaineisiin. tuota biozellin suihketta en vielä ole ehtinyt kokeilemaan, mutta odotukset ei ole hirvittävän korkella, koska viime styling spray mitä ostin makaa nyt jossain ja oon käyttäny sitä vissin kaksi kertaa. oli sen verran järkyttävää ainetta.

toi lorealin muotovaahto on kuitenkin unelma ! kun föönaan hiukseni haluan niistä yleensä suorat ja tuuheat. no tää on tähän asti ollu ihan toivoton yritys. saan niihin volyymia jos pää on alaspäin, mutta sillon niistä tulee kiharat. kun taas pää on ylös päin, niistä tulee suorat mutta lättänät. tää aine kuitenkin saa niihin volyymia todella hyvin ! en ole muita muotovaahtoja käyttänyt jotka lupaa volyymia, mutta tää ainakin toimii tarpeeksi hyvin. ihanaa tässä on myös se, että jos haluankin hiuksista kiharahkot, mutta mun pitäisi ne myös föönata, tää aine mahdollistaa sen. yleensä en saa kiharoita jos föönaan, mutta tän aine saa ne silti pysymään kiharoina ! toisin sanottuna tää aine on rakkautta <3 ja hintaa oli kai se n. 9€ eli ei kallis suinkaan.

ps. tein formspringin eli jos teillä on mitään kysymyksiä yhtään mistään niin pistäkää sinne ja vastaan mielelläni :)


-jasu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti